Forum de Calatorie si Fotografie
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

De acum, Calatorie-Fotografie.ForumGratuit.RO e Calatorie.Fotografie.NET Empty De acum, Calatorie-Fotografie.ForumGratuit.RO e Calatorie.Fotografie.NET

Vin Iul 05, 2013 7:39 am
Nicio resursă de informare nu ar avea valoare dacă ar fi scrisă ca un simplu jurnal, doar pentru plăcerea autorului, fără să aibă în vedere cititorii și ceea ce ar dori cineva să afle din rândurile respective. Și, evident, nici forumul de față nu are cum face excepție.

Vă mulțumesc în primul rând vouă, tuturor acelor cititori care v-ați rupt fie și câteva momente pentru a lectura materialele pe care le-am pregătit pentru voi, încercând să acoperim subiecte cât mai interesante, fie că doriți să vă planificați următoarea ieșire foto, fie că aveți deja trasată harta viitorului vostru concediu, dar ați dori să vă întoarceți cu ceva mai mult decât cu simple instantanee de vacanță, cu fotografii de calitate expozițională.

Tocmai pentru a putea veni în întâmpinarea cât mai multora dintre voi, am decis că e timpul pentru o mică investiție în promovarea forumului de față. Am achiziționat așadar un nume de domeniu, Calatorie-Fotografie.ForumGratuit.RO devenind de acum Calatorie-Fotografie.NET - o formă mai scurtă și mai ușor de reținut, dar și mai "SEO-Friendly".

Vă așteptăm așadar atât subvechiul, cât și sub noul nume, pentru a discuta despre fotografia de călătorie, despre cele mai noi și performante aparate, dar și despre cele mai accesibile. Și, ca să citez o urare devenită deja clasică între fotografi, vă doresc lumină bună în cadru și să vizitați cât mai multe locuri interesante - și, desigur, să nu lăsați acasă aparatul Smile.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum