Forum de Calatorie si Fotografie
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

In jos
avatar
tedallphoto
Posts : 1
Points : 3
Join date : 29/12/2015

Servicii foto si video evenimente in Craiova Empty Servicii foto si video evenimente in Craiova

Mar Dec 29, 2015 2:38 am
Daca are cineva nevoie de servicii foto sau video pentru nunta, botez, petrecere sau alte evenimente ma puteti contacta la 0744776542 (Teo) sau puteti vizita site-ul Foto-Craiova.RO - Fotograf servicii foto video evenimente nunta botez petrecere pentru cateva din lucrarile mele.
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

Servicii foto si video evenimente in Craiova Empty Re: Servicii foto si video evenimente in Craiova

Mar Ian 05, 2016 3:18 pm
Salutări și bine ai venit pe forum!

Am corectat postarea ta astfel încât să apară corect afișat link-ul.

Într-adevăr, ca o protecție împotriva postărilor roboților de spam, platforma IT din spatele forumului blochează plasarea automată de link-uri de utilizatorii noi, timp de o săptămână de la înregistrare. Însă cu drepturi de Admin acest mic neajuns poate fi ușor corectat  cheers/

Ce aș mai adăuga este că mi-a plăcut site-ul tău, cu o mică rezervă: faptul că meniul nu apare decât dacă deplasezi mouse-ul în zona din stânga a ecranului poate fi derutant la început, dându-ți senzația unui site aflat în construcție, care are ca scop doar plasarea de link-uri către celelalte business-uri Tedall Corp.

Ținând cont că majoritatea utilizatorilor, când caută o informație anume, nu petrec mai mult de 15 secunde pe o pagină web, această deficiență a interfeței poate să-ți îndepărteze o parte a vizitatorilor.

Am testat site-ul în Chrome, Opera și Microsoft Edge, deci nu e o scăpare a unui browser anume. Să fiu exact, problema apare în special pe Chrome și Opera, care încarcă prima dată imaginea de fundal; pe Edge, meniul apare prima dată dacă ești cu mouse-ul în zona din stânga a ecranului, iar imaginea cu mirii fericiți se încarcă abia după aceea. Însă dacă nu priveai ecranul în timpul încărcării site-ului, chiar și pe Edge tot vei avea senzația că site-ul e în construcție, singurele link-uri afișate direct fiind cele din bara din partea de jos a ecranului.

(Sper să nu te deranjeze comentariile mele, încerc doar să ofer un sfat constructiv, în ideea în care ar fi păcat ca unele fotografii altfel reușite să treacă neobservate de un internaut grăbit, doar pentru că nu i-au fost afișate imediat elementele necesare ale interfeței).

Profit încă o dată de ocazie pentru a-ți ura bun venit pe forum, dar și tradiționalul la mulți ani!

Smile
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum