Forum de Calatorie si Fotografie
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

In jos
avatar
Admin
Admin
Posts : 7
Points : 12
Join date : 17/02/2013
https://calatorie-fotografie.forumgratuit.ro

Publicitate si link exchange Empty Publicitate si link exchange

Mier Aug 14, 2013 1:50 pm
Această secțiune va include toate link-urile și codurile necesare pentru promovarea site-ului pe directoare web și portaluri.


Cod:
<!-- xTrafic.ro TX Code (BEGIN) -->
<a href="http://www.xtrafic.ro/?tx_ind=TX--7009--7096&tx_vot=DA" title="xTrafic.ro - Director web, Traffic eXchange, Siteuri" target="_blank"><img
src="http://www.xtrafic.ro/images/tx.png" border="0" alt="xTrafic.ro" /></a>
<!-- xTrafic.ro TX Code (END) -->
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

Publicitate si link exchange Empty Re: Publicitate si link exchange

Vin Oct 04, 2013 3:34 pm
Din dorința de a susține fotografii și distribuitorii de echipamente fotografice din România în promovarea propriilor site-uri web sau a blog-urilor personale, dar și pentru a corecta unele neajunsuri pe care le-am identificat interacționând cu diverse plaforme din mediul online, am considerat oportună crearea unui grup de Facebook complementar prezentului forum, grup intitulat Sezon deschis la fotografie! - https://www.facebook.com/groups/sezondeschislafotografie/ .

Acesta este un grup cu acces deschis, oricine putând adera pentru a-și promova pagina, a plasa anunțuri de vânzare, cumpărare, schimburi sau pentru a-și oferi serviciile în domeniul fotografic și, de ce nu, a căuta eventuali colaboratori.

Am încercat simplificarea regulamentului grupului la un minim posibil, eliminând vasta majoritate a restricțiilor existente în mediul online (inclusiv cele ce guvernează forumul de față, unde sunt nevoit să le mențin din rațiuni tehnice și de SEO). Astfel, dacă doriți un mediu în care să vă exprimați liber gândurile din domeniul fotografic, nerestricționați de altceva decât de normele legale și politicile Facebook-ului,  grupul Sezon deschis la fotografie! e locul cel mai propice în care puteți să o faceți (fiind permise inclusiv promovările de tip Up ale anunțurilor și plasarea de link-uri cu caracter advertorial către magazinele foto - care, pe prezentul forum, sunt rezervate Administratorului și Moderatorilor).

Cu alte cuvinte, dacă simțiți nevoia unei maxime libertăți de exprimare în domeniul foto, accesați cu încredere https://www.facebook.com/groups/sezondeschislafotografie/ și aderați la grup Wink.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum