In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

Am trăit s-o văd și pe asta... Moș Nikonae vine la F64 Empty Am trăit s-o văd și pe asta... Moș Nikonae vine la F64

la data de Joi Dec 05, 2013 6:14 am
Că sărăbătorile devin tot mai comerciale pe an ce trece nu mai e un secret... până acum, comercianții se limitau la ocaziile tradiționale de promovare, sezonul cadourilor de Crăciun și de Paști. Iată că F64 împinge limitele obișnuitului și ni-l introduce în calendarul cumpărăturilor și pe Moș Nicolae.

Sau, mai exact, Moș Nikonae - că tot e vorba de aparate de fotografiat Smile


Am trăit s-o văd și pe asta... Moș Nikonae vine la F64 4538
Moș Nikonae îți aduce superoferte - promoție F64


E drept că promoția se limitează la produsele din gama Nikon, însă unele sunt oferite la prețuri foarte bune, egale cu cele de Black Friday. De exemplu, teleobiectivul Nikon 55-300 mm e la 999 lei, redus de la 1399, sau blitz-ul SB-700, la 1099, de la 1299 lei.

Și când ne gândim că atunci server-ele erau supraaglomerate și a fost foarte greu, dacă nu imposibil să plasezi o comandă... Promoția, ce se întinde până pe 8 decembrie, e așadar cu atât mai tentantă, încât ar merita să profităm de ea, dacă avem ceva de cumpărat.

Deși șansele de a câștiga premiul oferit la tombola "Marea Bulgăreală", asociată promoției de Moș - o excursie pentru 4 persoane în Bulgaria - sunt mici, inițiativa e una simpatică, mai ales pentru fotografii cu copii Smile.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum