In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

Plasați aici imaginile voastre, pentru a primi sfaturi calificate și opinii constructive Empty Plasați aici imaginile voastre, pentru a primi sfaturi calificate și opinii constructive

la data de Mier Mai 08, 2013 3:44 pm
Pe numeroase forumurilor dedicate fotografiei ajung să figureze doar imaginile membrilor care se cunosc din viața reală, restul, cele încărcate de surfer-ii de bună-credință ai web-ului, fiind puse la zid în mod deliberat, spre amuzamentul membrilor din prima categorie - care vor profita de ocazie pentru a-și plasa backlink-uri spre site-urile personale, ei fiind astfel de două ori în avantaj. Comentarii de tipul "e doar o poză", sau "nu-mi spune nimic" sunt mai grăitoare cu privire la abilitățile reduse de exprimare ale respectivului individ, decât cu privire la calitatea estetică și/sau tehnică a imaginii supuse dezbaterii.

Pe Calatorie-Fotografie.ForumGratuit.RO, noi încercăm să fim altfel. Imaginile pe care le înscrieți vor fi analizate în mod obiectiv, astfel încât să vă putem oferi nu doar simple aprecieri gratificative, ci opinii calificate privind calitatea acestora, alături de sfaturi privind posibila lor îmbunătățire - fie că e vorba de îmbunătățiri pe care le puteți realiza în fața PC-ului (în cazul cel mai fericit), fie că e nevoie să refotografiați subiectul, cu proxima ocazie.

În acest din urmă caz însă, veși ști exact cum să procedați pentru rezultate optime, astfel ca să nu faceți simple poze, precum procedează majoritatea turiștilor, ci să realizați fotografii de calitate expozițională, cu care să vă puteți mândri în fața oricărui juriu.

Sunteți așadar invitați să încărcați aici imaginile voastre, pentru care veți primi aprecierile noastre Smile .
avatar
C.Arsene
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 73
Points : 171
Join date : 18/04/2013
https://calatorie-fotografie.forumgratuit.ro

Plasați aici imaginile voastre, pentru a primi sfaturi calificate și opinii constructive Empty Re: Plasați aici imaginile voastre, pentru a primi sfaturi calificate și opinii constructive

la data de Joi Mai 09, 2013 12:19 am
Foarte bună iniţiativă. Şi instructivă şi bine intenţionată. Felicitări Bogdan.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum