Forum de Calatorie si Fotografie
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

Bucurați-vă prietenii cu cana-obiectiv Nikon 24-70 mm f/2,8 Empty Bucurați-vă prietenii cu cana-obiectiv Nikon 24-70 mm f/2,8

Mar Mai 31, 2016 3:53 am
Cei care câștigă din fotografie au deja un 24-70 f/2,8, cei are nu stau atât de bine cu banii visează la el... masiv, greu și scump, acest obiectiv este probabil cel mai versatil instrument utilizat în fotografia comercială, putând fi folosit atât pentru cadrele largi, cât și pentru portrete (cât timp nu e o problemă să ne apropiem mai tare de subiect, desigur).

Iar prețul său, de 6500-9500 lei (funcție de promoțiile la care îl putem prinde) îl face să se impună clar în subconștientul oricărui pasionat de fotografie, ca un obiectiv emblematic, ceva dorit, invidiat și apreciat în același timp.

Așadar, dacă avem un prieten pasionat de fotografie, de ce să nu-i facem o surpriză plăcută, cumpărându-i un 24-70 f/2,8? Exceptând probabil cazul în care locuim în Monaco, va fi aproape imposibil să ne bucurăm prietenii fotografi cu astfel de cadouri... sau putem să le facem o surpriză plăcută, care să arate că le apreciem pasiunea (și să ne dăm și noi cunoscători), cumprându-le o cană-obiectiv Nikon 24-70 mm f/2,8.

Sau mă rog, cana e etichetată Nican, un nume totuși sugestiv, dar care să nu încalce marca înregistrată Nikon... în rest, pseudo-obiectivul e excelent realizat: avem inelul de zoom tapetat cu aproximativ același cauciuc ca și cel de pe obiectivele reale (sunt curios dacă chiar potrivește montat pe un obiectiv, ar scuti unele bătăi de cap multor nikoniști), toate marcajele prezente pe obiectiv apar și pe cană (24-70 f/2.8 G ED, apărând inclusiv N-ul indicând stratul de nanocristale de pe elementul frontal).

Probabil singura deosebire față de un obiectiv clasic (în afară că nu putem folosi cana pentru a face poze Razz ) e că nu putem demonta capacul de pe montură, ce servește de talpă de susținere, demontabil fiind elementul frontal, ce ne permite astfel să avem acces la conținutul cănii.

Ce vom putea însă folosi cu siguranță pentru obiectivul nostru (chiar dacă avem unul mai ieftin, nu neapărat un 24-70) este săculețul textil în care este livrată cana-obiectiv. E un bonus mic, dar pe care ar fi păcat să-l trecem cu vederea.

Așadar, cana-obiectiv Nikon 24-70 mm f/2,8 reprezintă un cadou interesant, ce ne va bucura cu siguranță prietenii fotografi Cool .


Bucurați-vă prietenii cu cana-obiectiv Nikon 24-70 mm f/2,8 Cana-obiectiv-Nikon-24-70-34837-1
Cana - obiectiv Nikon 24-70 mm f/2,8, 87 lei ]n oferta F64
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum