In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

Casa Optima - o noapte relaxantă, departe și totuși aproape de Oradea și Băile Felix Empty Casa Optima - o noapte relaxantă, departe și totuși aproape de Oradea și Băile Felix

la data de Vin Mai 03, 2013 1:17 pm
Ca participant la o conferință a Institutului de Studii Euroregionale a Universității din Oradea, am avut plăcerea de a fi cazat la Casa Optima, o pensiune de 4 stele situată la 3 km sud de Oradea, pe drumul spre Băile Felix sau, mai exact, la intrarea în localitatea Sânmartin, pe strada Octavian Paler nr. 1K.

Se vede dintru început că pensiunea este o afacere de familie: ești întâmpinat cu căldură, senzația fiind mai degrabă că ai ajuns la casa ta de vacanță, decât la un hotel (adeseori impersonale, în pofida confortului oferit). Însă confortul este departe de a lipsi la Casa Optima: camerele sunt spațioase, mobilate modern și cu bun gust, tonurile de culoare folosite, ușor pastelate, dând și ele o senzație de relaxare (dovadă faptul că m-am desfășurat de îndată ce am ajuns, astfel că scena fotografiată în cameră nu mai este atât de ordonată precum într-o fotografie "comercială").

Nu lipsesc din dotare frigiderul-minibar și televizorul LCD, pe care am fost plăcut surprins - dată fiind distanța față de oraș - să regăsesc numeroase programe din pachetele opționale ale televiziunilor prin cablu: National Geographic Wild sau History Channel, pentru a aminti doar cele pe care le-aș urmări eu mai mult Smile . În zona recepției și a sălii de mese (în fapt, un open-space de la parterul pensiunii), funcționează și internetul wireless, telefonul meu Samsung Y GT5360 conectându-se fără probleme.

Lucrurile devin însă mai interesante când ieșim în curte: gazonul de un verde proaspăt, perfect tuns, se completează de minune cu o piscină extrem de îmbietoare, despre care am înțeles că urmează a fi redată în folosință după data de 1 mai (eu am vizitat pensiunea în penultima săptămână a lui aprilie), deci dacă vă petreceți șederea la Casa Optima de acum încolo, vă puteți bucura de ea pe deplin.

Puteți în continuare vedea câteva imagini înfățișând Casa Optima - realizate cu D90-ul meu (pentru poza de noapte, obținută în fapt prin suprapunerea a două imagini, am folosit un minitrepied, similar Joby Gorrila Pod , alegerea ideală pentru călătorie, datorită dimensiunilor și greutății reduse, acesta neîncurcân deloc nici măcar într-un rucsac de laptop).

Casa Optima - o noapte relaxantă, departe și totuși aproape de Oradea și Băile Felix 89729657

Casa Optima - o noapte relaxantă, departe și totuși aproape de Oradea și Băile Felix 89729677

Casa Optima - o noapte relaxantă, departe și totuși aproape de Oradea și Băile Felix 89729648

Casa Optima - o noapte relaxantă, departe și totuși aproape de Oradea și Băile Felix 89729684

Casa Optima - o noapte relaxantă, departe și totuși aproape de Oradea și Băile Felix 89729667

Datele de contact ale pensiunii, precum și un formular pentru rezervări online, sunt disponibile pe http://www.casa-optima.ro/ro/pesiunea-casa-optima.html .
avatar
C.Arsene
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 73
Points : 171
Join date : 18/04/2013
http://calatorie-fotografie.forumgratuit.ro

Casa Optima - o noapte relaxantă, departe și totuși aproape de Oradea și Băile Felix Empty Re: Casa Optima - o noapte relaxantă, departe și totuși aproape de Oradea și Băile Felix

la data de Dum Mai 05, 2013 11:17 am
Bravo omule. Fotografii frumoase si bine incadrate. Astept foto si din Oradea Shocked
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum