In jos
avatar
C.Arsene
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 73
Points : 171
Join date : 18/04/2013
http://calatorie-fotografie.forumgratuit.ro

Robin Hood - ALTFEL Empty Robin Hood - ALTFEL

la data de Mar Apr 23, 2013 10:44 am
Acest Robin Hood nu e doar o legendă inspirată din realitate, ci una cât se poate de vie, care spune că haiducul, împreună cu banda sa, sălăşluiau în pădurile Sherwood de lângă Nottingham şi tâlhăreau oamenii avuţi ai vremii pentru a împărţi săracilor bunurile şi galbenii recuperaţi.

Adică primul DNA al Marii Britanii, cu diferenţa că Robin Hood recuperea paguba şi dădea drumul bogaţilor, nu ca pe meleagurile noastre, unde unii îmbogăţiţi se îndoaie în faţa „renumitei instituţii”, dar averile le rămân intacte la ieşirea din pădurea de gratii de la Jilava.

Dar să nu vă închipuiţi că autorităţile locale reuşesc să atragă peste 300.000 de turişti anual în Nottingham doar pe baza unui copac, oricât de spectaculos (îl puteți vedea mai jos, pozat cu Coolpix-ul meu... acum cred că aș alege un S9300, mai ales că e la reducere la F64 ).

Există două evenimente principale dedicate legendei lui Robin Hood în întreaga zonă Nottingham. Este vorba despre Pageant Robin Hood din luna octombrie şi Festivalul Robin Hood din timpul verii. Concursul are loc la Castel (aflat în centrul urbei), în timp ce Festivalul se ţine în apropiere de Pădurea Sherwood.

De fapt tot farmecul acestor festivităţi sunt petrecerile ce se lasă la închiderea lor şi concertele trupelor din timpul evenimentelor. Englezii sunt foarte petrecăreţi, nefiind deloc vorba despre imaginile pe care noi le ştim din cărţile de engleză, a englezilor scorţoşi, călare pe cai şi în toksido.

Robin Hood - ALTFEL 89190092
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum