In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

Fotografi, pregătiți-vă pușculițele! Mai puțin de 24 de ore până la Black Friday! Empty Fotografi, pregătiți-vă pușculițele! Mai puțin de 24 de ore până la Black Friday!

la data de Mier Noi 19, 2014 3:28 pm
După ce, luna trecută, fotografii profesioniști și entuziaștii cu dare de mână și-au putut reînnoi colecția de echipamente high-end în cadrul promoției Black Friday PRO , acum a venit rândul ca să putem cu toții să ne achiziționăm la prețuri bune aparatele la care am visat tot anul.

Deși nu suntem americani (care se bucură de campania de reduceri cunoscută drept Black Friday în vinerea liberă de după Ziua Recunoștinței), o zi - sau chiar un weekend, în limita stocurilor - al reducerilor masive e cu siguranță îmbucurător. Aceasta, cu atât mai mult cu cât știm cu toții că echipamentele foto nu sunt deloc ieftine, astfel că orice reducere e cu atât mai bine venită.

Este adevărat că, pe parcursul anului, puteți întâlni și alte campanii de reduceri semnificative, însă în nicio altă perioadă acestea nu au amploarea atinsă de Black Friday. Spre exemplu, anul trecut aparatul DSLR pentru entuziaști Nikon D7000 , care costa uzual 3299 lei, a fost disponibil în oferta F64 la prețul promoțional de 2699 lei, valabil doar de Black Friday. Mai apoi, pe parcursul lui 2014, prețul a urcat la 3499 lei, pentru ca apoi să se stabilizeze la 2999 lei.

Nu neg, într-adevăr poate fi constatată uneori această practică a comercianților, de a ridica prețurile aparatelor foto și ale obiectivelor pe perioada verii - sezonul de maxim interes, atât pentru fotografii de nuntă și absolvenți, cât și pentru cei care pleacă în concedii - dar, pe de altă parte, tocmai ca urmare a acestui fenomen, merită să fim cu ochii în patru în extrasezon și să "vănăm" ofertele promoționale, care ne pot scuti 20-40% din prețul pe care l-am plăti într-un moment "de vârf" al pieței.

O reducere și mai spectaculoasă a putut fi întâlnită la blitz-ul Nissin DI-466 . Acesta costă uzual 399 lei, fiind însă disponibil de Black Friday 2013 pentru doar 249 lei, o sumă cu aproape 40% mai mică decât prețul de referință. bounce

În aceste condiții, nu îmi rămâne decât un îndemn pe care să vi-l adresez: fotografi, pregătiți-vă pușculițele! Au rămas mai puțin de 24 de ore până la Black Friday, când cei de la F64 ne așteaptă cu porțile magazinului (virtual) deschise!

Și, pentru a fi printre primii care află prețurile promoționale și le pot achiziționa înainte de epuizarea stocurilor, cei de la F64 vă recomandă să adăugați din timp produsele în wishlist-ul vostru de pe site:
Fotografi, pregătiți-vă pușculițele! Mai puțin de 24 de ore până la Black Friday! 12762-658
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum