In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

Nikon îți oferă echiparea completă de vacanță: un troler cadou pentru fiecare DSLR Empty Nikon îți oferă echiparea completă de vacanță: un troler cadou pentru fiecare DSLR

la data de Mier Iun 11, 2014 11:19 am
Sezonul vacanțelor se apropie cu pași repezi, iar dacă nu ne-am făcut din timp rezervările... poate nu e tocmai rău, întrucât putem profita de ofertele last-minute.

Acest lucru nu se aplică doar în cazul hotelurilor și biletelor de avion, ci și al aparatelor de fotografiat. Astfel, dacă nu am aplicat vechiul proverb cu omul gospodar, care își face iarna car și vara sanie și nu ne-am luat DSLR-ul mult-visat de Black Friday, putem acum profita de o oferta poate chiar mai plăcută decât cea din timpul vânătorii de reduceri.

Dacă de Black Friday (ultima vineri din noiembrie) toți distribuitorii se înghesuie să reducă doar prețul, acum, în pragul solstițiului de vară, putem face o achiziție reușită, cu care să ne rezolvăm dotarea completă pentru călătoria ce ne așteaptă.

Astfel, cei de la Nikon ne oferă un troler cadou, pentru toate DSLR-urile pentru amatori și entuziaști din gama curentă (D3200, D3300, D5100, D5200, D5300, D7000, D7100 și Nikon DF, modelul vârf de gamă, care până pe 30 iunie beneficiază la F64 de o reducere de 2000 lei din prețul de listă ).

Trolerul oferit cadou este personalizat cu însemnele Nikon și o etichetă cu un slogan în spiritul caracteristicului I am more, ce a definit imaginea de brand a companiei japoneze în ultimii ani. Astfel, noua voastră geantă va afirma sus și tare Sunt călător, dicton ce se potrivește perfect ieșirilor către destinații mai îndepărtate sau din contră, mai apropiate (dar nu mai puțin interesante ca oportunități de fotografiere) specifice sezonului estival.

Promoția este valabilă până pe 2 iulie, astfel că aveți încă suficient timp să vă hotărâți asupra aparatului ce va deveni companionul vostru de călătorie vara aceasta... iar geanta vă va fi cu siguranță utilă și pentru celelalte lucruri pe care le veți lua cu voi. sunny 


Nikon îți oferă echiparea completă de vacanță: un troler cadou pentru fiecare DSLR NIKON-Sunt-Calator-Troller-34710
Troler Nikon în valoare de 200 lei
, oferit cadou în cadrul campaniei promoționale Sunt pregătit de vacanță (2 iunie-2 iulie 2014).
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum