In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

F64 te invită la concursul Fotografia și Bicicleta Empty F64 te invită la concursul Fotografia și Bicicleta

la data de Vin Mai 30, 2014 12:13 pm
Un nou concurs foto îi așteaptă pe toți iubitorii bicicletei. Fie că e vorba de imagini surprinse în mișcare, când ne dădeam pe bicicletă, sau din contră, înfățișând biciclete surprinse în diverse ipostaze din mediul citadin, toate sunt binevenite pentru înscrierea în competiție.

Fiecare participant poate înscrie, log-ându-se cu contul său de F64, până la trei imagini. Acestea trebuie să aibă latura cea mai lungă de 1024 pixeli, să nu includă semnături, rame sau alte efecte similare, iar fișierul trimis să includă tag-urile EXIF.

Fotografiile pot fi înscrise în concurs până pe 31 mai 2014, juriul urmând să delibereze până pe data de 3 iunie, pentru ca o zi mai târziu să fie anunțați câștigătorii.

Premiile oferite sunt un MP3 player Sony echipat cu căști subacvatice și o ramă foto digitală de 8", Rollei PictureLine 8000 . Ce e interesant la aceasta, față de majoritatea ramelor digitale de pe piață, este că vine echipată cu o telecomandă, astfel că veți putea naviga prin colecția de imagini chiar fără a vă mai deplasa.

Puteți consulta regulamentul complet al concursului și vă puteți înscrie imaginile voastre în secțiunea dedicată de pe site-ul F64 .

Mai jos, puteți vedea fotografia pe care am înscris-o eu în concurs, intitulată Apasă pedala.
F64 te invită la concursul Fotografia și Bicicleta 14304267311_6ca8a6041d_z
Aceasta a fost realizată cu un obiectiv Sigma 18-35 mm f/1,8, eu dorind să testez cât de puternică și de bine realizată e separația subiectului față de fundal (sau bokeh-ul, pentru a folosi un termen împrumutat de fotografi din limba japoneză), cu diafragma deschisă la maximum.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum