In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

Concurs de editare foto - Tarja, Left in the Dark Empty Concurs de editare foto - Tarja, Left in the Dark

la data de Mier Feb 26, 2014 5:03 am

Concurs de editare foto - Tarja, Left in the Dark Leftinthedark_head
Dacă vă pasionează atât editarea foto, cât și rock-ul, nu trebuie să ratați această ocazie! Realizați imaginea de promovare a turneului Left in the Dark și câștigați aparatul cu care Tarja Turunen își va face poze pe parcurusl acestuia, împreună cu un CD cu autograf. Iar dacă aveți bilete la unul din concertele artistei, veți primi acces pentru a o întâlni personal, în culise și la probele de microfon.

Premiul 2 constă în materiale de recuzită folosite la filmarea clipurilor de pe ultimul album al Tarjei și un CD, semnate de aceasta, iar premiul 3, un poster și un CD cu autograf.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să descărcați una sau mai multe din imaginile de pe www.tarja-coloursinthedark.com/?page_id=1014, împreună cu logo-ul oficial al artistei, și să le editați, astfel încât să rezulte o imagine ilustrativă pentru numele turneului, Left in the Dark.

Puteți folosi în acest scop imagini din portofoliul personal, fiind interzisă adaptarea unor lucrări realizate de terțe părți. Drepturile de utilizare privind colajul final vor fi transferate cu titlu gratuit către casa de discuri Ear Music, cu obligativitatea menționării numelui autorului. Ear Music își rezervă dreptul de a modifica, în tot sau în parte, creațiile primite de la participanții la concurs.

Colajele foto vor fi trimise pe adresa win_earmusic@edel.com, împreună cu datele voastre de contact, până pe 6 martie 2014. Rezoluția minimă este de 2000x2000 pixeli, 300 DPI. Trebuie realizată o versiune care să includă doar grafica și alta care să conțină titlul Left in the Dark și logo-ul Tarjei.

Mult succes!

lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

Concurs de editare foto - Tarja, Left in the Dark Empty Re: Concurs de editare foto - Tarja, Left in the Dark

la data de Mier Feb 26, 2014 6:24 am
Revin, prezentându-vă imaginea mea înscrisă în concurs:
Concurs de editare foto - Tarja, Left in the Dark 1506893_543767839055063_1445557988_n .

Mărturisesc că prefer să mă axez pe fotografia pură, decât pe partea de editare/colaj tip "creative edit". Însă unele ocazii sunt pur și simplu prea tentante pentru a fi ratate Smile.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum