In jos
avatar
Admin
Admin
Posts : 7
Points : 12
Join date : 17/02/2013
http://calatorie-fotografie.forumgratuit.ro

DSC-W620 - calitate Sony, la un preț abordabil Empty DSC-W620 - calitate Sony, la un preț abordabil

la data de Mar Mar 19, 2013 5:30 am
Cel mai bun aparat de fotografiat nu e neapărat cel mai performant DSLR full-frame, ci cel pe care l-ai luat cu tine (de multe ori, posesorii de DSLR-uri sunt tentați să nu le ia cu ei în ieșirile lor, în special când spațiul și greutatea maximă a bagajelor sunt limitate).

Există însă și aparate ultraportabile, care să se achite absolut onorabil de sarcinile lor, fie că dorim ceva "de buget", fie că pur și simplu nu dorim să cărăm aparatul mai mare și mai scump cu noi. O ofertă cât se poate de tentantă o au cei de la Sony, cu modelul DSC-W620, ce beneficiază de o reducere de 38% la F64 la momentul scrierii acestor rânduri.

Cu o greutate de doar 116 grame (incluzând aici bateria și un card SD) și 1,98 cm grosime, Sony DSC-W620 este realmente un aparat portabil. Însă performanțele sale nu au de suferit: rezoluție de 14,1 MPx, autonomia acumulatorului de cca. 220 cadre, sensibilitate ISO de până la 3200. Senzorul este unul de dimensiuni obișnuite pentru clasa sa, 1/2,33" (mai mare decât la unele compacte de buget promovate agresiv pe piață precum Nikon L25 , care are un senzor mai mic, de 1/3'' - dimensiunile fiind reduse cu inevitabila sacrificare a granulației imaginii).

Ce mi-a plăcut când am testat compacte de la Sony este faptul că, spre deosebire de Canon-urile și Nikon-urile de dimensiuni comparabile, Sony-urile nu au probleme nici la capătul superior al focalei, realizând imagini la care subiectul principal nu se pierde în neclaritate.

Nu vă așteptați totuși să fie un aparat cu care să puteți face stock photography, de exemplu. Însă pentru uz familial și când greutatea e o problemă, Sony DSC-W620 reprezintă o alegere demnă de luat în seamă.

DSC-W620 - calitate Sony, la un preț abordabil 2-dsc-w620_21682
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum