In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

Fotografiile mele, înscrise în concursul EuroPhotoMeteo 2014. Înscrieți-le și pe ale voastre! Empty Fotografiile mele, înscrise în concursul EuroPhotoMeteo 2014. Înscrieți-le și pe ale voastre!

la data de Lun Ian 13, 2014 3:14 pm
Societatea Europeană de Meteorologie (EMETSOC) organizează în acest an cea de-a treia ediție a concursului EuroPhotoMeteo.

Adresat pasionaților de fotografie de toate vârstele, din orice țară europeană, concursul se dorește a fi o reflectare a celor mai spectaculoase fenomene meteorologice din anii 2012 și 2013. Astfel, fiecare imagine înscrisă în concurs va trebui să includă, pe lângă o scurtă descriere a fenomenului surprins, locul și data exactă unde a fost realizată - putând fi așadar corelată cu prognozele meteo pentru ziua respectivă din arhiva EMETSOC.

Este interzis retușul excesiv al fotografiilor (prin scoatere/adăugare de elemente, sau prelucrare forțată) și este obligatorie păstrarea tag-ului EXIF al fișierului original. Trebuie de asemenea menționat echipamentul utilizat (nu se fac precizări în acest sens, însă deduc că e vorba de ansamblul aparat și obiectiv).

Este permisă înscrierea în concurs a maximum două fotografii. Pe ale mele, le puteți vedea, în cele ce urmează:

Fotografiile mele, înscrise în concursul EuroPhotoMeteo 2014. Înscrieți-le și pe ale voastre! Heavy_rain_dsc8440

Fotografiile mele, înscrise în concursul EuroPhotoMeteo 2014. Înscrieți-le și pe ale voastre! Branches_of_lighhtning

După încheierea înscrierilor, și până în data de 31 martie, va fi posibilă votarea fotografiilor, pentru a determina favoritele publicului, așă că, dacă v-au plăcut imaginile mele, am să vă invit să le votați. Voi reveni cu un link exact, de îndată ce acesta va fi publicat pe site-ul EMETSOC.

Premiile aferente locurilor III, II și I sunt, respectiv, de 250, 500 și 1000 euro.

Regulamentul complet al concursului, precum și modalitatea exactă de înregistrare, se găsește la următoarea adresă: http://www.emetsoc.org/fileadmin/ems/dokumente/publications/photo_galleries/EPM2014_terms-and-conditions.pdf

Termenul limită pentru înscriere este 17 ianuarie, așa că grăbiți-vă să nu îl ratați  Exclamation . Mult succes!
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum