In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

La Mulți Ani, 2014! Empty La Mulți Ani, 2014!

la data de Mier Ian 01, 2014 3:22 am
"Vă urez un an nou." - titra o bandă desenată, ce ironiza evident inflația de urări care de care mai elucubrante promovate de copywriter-ii companiilor de telefonie mobilă.

Urarea mea, adresată tuturor pasionaților de fotografie, este să aveți un an frumos, pe care să-l imortalizați în fotografii poate chiar mai frumoase. Să vă preocupe mai puțin echipamentul și să vă bucurați de priveliștea din fața voastră. Când mergeți la o expoziție, să vă interesați mai puțin de obiectivul folosit pentru o imagine și de rezoluția la care a fost listată, cât de locul și momentul zilei la care a fost făcută. Tehnica vine și trece, fotografiile bune rămân.

În noaptea de Revelion, fotografierea artificiilor a devenit aproape "a must"... eu am decis însă să fac ceva ușor diferit, în sensul că să nu mă concentrez exclusiv pe o porțiune de cer, unde au loc majoritatea detonațiilor, ci să profit de faptul că anul acesta artificiile au fost parcă mai multe ca oricând, lansate din numeroase locații de pe întinsul Clujului și să realizez o panoramă a cerului nopții dintre ani.

La Mulți Ani, 2014! 101188638
(Clic pe imagine pentru a o vedea la rezoluția maximă, pe server-ele Panoramio)


Acestea fiind spuse, vă urez să ne găsim cu bine și în anul ce tocmai a început, an în care să ne ducem cu toții mai departe pasiunea pentru fotografia urbană și de natură!  sunny 
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum