In jos
lucib
lucib
Membru Distins
Membru Distins
Posts : 565
Points : 1271
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO
http://fotografiecluj.blogspot.ro

O nouă structură a Calatorie-Fotografie.NET, pentru o navigare mai plăcută și utilă Empty O nouă structură a Calatorie-Fotografie.NET, pentru o navigare mai plăcută și utilă

la data de Lun Noi 04, 2013 3:57 pm
O veche vorbă din popor spune că omul înțelept își face vara sanie și iarna căruță. Procedând exact invers decât ar indica-o necesitățile imediate, el rezolvă două probleme dintr-o lovitură: pe de o parte, este întotdeauna pregătit, putându-și finaliza lucrările în tihnă și nelăsând neprevăzutul să-i strice planurile și, pe de alta, își poate cumpăra cele trebuincioase atunci când cererea este mai mică și, implicit, la prețuri mai bune.

Mulți dintre noi ar merge pe strategia că e bine să-ți cumperi aparatul de fotografiat chiar înainte de a merge în vacanță, pentru a beneficia de cel mai nou și mai bun model disponibil pe piață în acel moment. Totuși, această strategie nu ne garantează cel mai bun preț, producătorii speculând tocmai această nevoie a noastră - și, poate chiar mai acut, cea a profesioniștilor aflați în plin sezon de nunți și banchete de absolvire.

Este mai bine așadar să fim, la rândul nostru, înțelepți și să ne achiziționăm aparatul de fotografiat pe timp de iarnă, când producătorii sunt nevoiți să coboare prețurile, mulți dintre ei întrecându-se chiar în promoții.

Așadar, pentru a veni în întâmpinarea acelora dintre voi care au decis să-și cumpere un nou aparat, sau (încă unui) obiectiv, am decis să fac o mică reorganizare a forumului, dând mai mare prioritate  secțiunii de aparate, obiective și accesorii foto .

De asemenea, din dorința de a ajuta pe cei aflați la început de drum într-ale fotografiei, cursul Fotografia de călătorie. Ghidul tău, mereu la îndemână a fost plasat pe o poziție privilegiată, astfel încât să-l puteți găsi rapid, oricând și de oriunde - inclusiv de pe dispozitivele mobile.

Secțiunea Destinații de călătorie a fost trimisă pentru moment la iernat, o fracțiune mai jos în ierarhia forumului, cel puțin cât suntem în extrasezon... deoarece, pentru a putea practica cu succes fotografia de călătorie, trebuie în primul rând să știm mai multe despre fotografie și să ne achiziționăm cel mai bun aparat pe care ni-l permitem. Și apoi, când natura va reînvia și cerul va fi din nou albastru, vom ieși cu forțe proaspete să ne bucurăm de toate frumusețile pe care aceasta ni le oferă.

Nu îmi rămâne decât să vă transmit deja clasica urare Lumină bună în cadru și ca Moș Crăciun să vă aducă aparatul foto pe care vi-l doreați - la un preț promoțional, desigur Wink.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum