In jos
avatar
Admin
Admin
Posts : 7
Points : 12
Join date : 17/02/2013
http://calatorie-fotografie.forumgratuit.ro

Termeni și condiții Empty Termeni și condiții

la data de Lun Feb 18, 2013 2:00 pm
Pe lângă condițiile generale phpBB, ce v-au fost prezentate la momentul înregistrării, se impun următoarele precizări:
- Pe Calatorie-Fotografie.forumgratuit.ro (denumit în continuare Forum) sunt binevenite comentariile oricărui membru, cu condiția să fie pertinente, să evite atacurile la persoană și injuriile și să nu promoveze sau instige la comiterea de fapte sancționate de legea penală (inclusiv, dar fără a se limita la discriminare etnică și rasială, violență, consumul și/sau comercializarea de substanțe interzise, răspândirea de materiale protejate de drepturile de autor, sau link-uri către astfel de materiale disponibile pe web).
- Postările de pe Forum reprezintă exprimări de opinie, trebuind citite ca atare, nicidecum ca recomandări cu valoare sacrosanctă. Aplicarea oricăror sfaturi o realizați pe propriul risc, Forumul, Administratorul, Moderatorii sau membrii neputând fi făcuți răspunzători pentru eventuale pagube rezultând din aplicarea acestora.
- Sunt interzise campaniile de defăimare a unei persoane fizice sau juridice, făcute în interesul știrbirii reputației unei persoane sau a profitabilității unei afaceri, indiferent dacă au fost comise dintr-un interes material sau simplu revanșism.
- Răspunderea pentru conținutul postărilor aparține exclusiv autorilor lor; în cazul depistării oricăror indicii privind comiterea de infracțiuni informatice, administratorul Forumului va furniza autorităților toate datele solicitate de acestea (inclusiv log-uri, adrese IP și e-mail), pentru depistarea și tragerea la răspundere a infractorilor.
- Instanța competentă teritorial să se pronunțe asupra oricăror litigii care nu pot fi soluționate pe cale amiabilă sau prin mediere, este cea aferentă unei adrese din municipiul Cluj-Napoca, România.
- Toate imaginile realizate aparțin autorilor lor! În cazul imaginilor proprii pe care le încărcați pe Forum, rămâneți titularii tuturor drepturilor cu privre la acestea; în același timp, vă obligați să respectați legislația aplicabilă în acest domeniu - solicitând acordul persoanelor înfățișate în portrete, sau al proprietarilor imobilelor pentru fotografiile de interior. În cazul imaginilor realizate de persoane străine, vă obligați să le obțineți acordul prealabil publicării acestora pe Forum, și să îi citați corespunzător ca autori.
- Imaginile înfățițând scene de exterior sunt realizate exclusiv în scopuri editoriale, de a fi ilustrative pentru locația respectivă și pentru textul postării care le conține. Acestea NU sunt imagini gratuite, neputând fi reproduse în alte surse decât cu acordul deținătorilor drepturilor de autor. Pentru permisiuni, contactați-i direct pe aceștia.
- Din dorința de a menține calitatea conținutului disponibil, precizăm că Forumul NU este un spațiu publicitar! Este astfel interzisă plasarea de postări exclusiv pentru promovarea de produse sau servicii prin metoda marketing-ului afiliat, sau scrierea unor postări de 1-2 rânduri exclusiv pentru promovarea unei adrese web în rubrica destinată semnăturii sau site-ului web!
- Întreg conținutul este redactat într-o manieră editorială, mărcile înregistrate și denumirile de produse nemaifiind însoțite de marcajele (TM) și (R), fără ca acest lucru să reprezinte vreo intenție de a aduce atingere proprietarilor mărcilor în cauză.
- Întrucât Forumul este un proiect independent, lipsit de finanțare din partea unei societăți comerciale, este interzisă plasarea link-urilor de marketing afiliat la semnătură sau rubrica Site web, acest drept fiind rezervat Administratorului și Moderatorilor. Administratorul și Moderatorii rețin dreptul de a plasa astfel de link-uri oriunde consideră de cuviință pe prezentul Forum.
- Plasarea unui link către site-ul sau blog-ul personal la semnătură este posibilă după ce au trecut cel puțin 7 zile de la înregistrare, pentru acei membri care au scris un număr de cel puțin 5 postări relevante (excluzând aici pe cele de 1-2 rânduri). În caz contrar, link-urile vor fi editate prompt și riscați să vă fie blocat accesul pe forum!

Acestea fiind spuse, vă dorim navigare plăcută!
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum