In jos
avatar
Admin
Admin
Posts : 7
Points : 12
Join date : 17/02/2013
http://calatorie-fotografie.forumgratuit.ro

Bine ați venit! Empty Bine ați venit!

la data de Dum Feb 17, 2013 2:43 pm
Ca Administrator al Forumului de Călătorie și Fotografie, doresc să vă urez bun venit și să vă simțiți aici... ca în vacanță.

Inițiat din dorința de a ne împărtăși pasiunile - călătoriile către destinații cât mai interesante și fotografia, turistică și nu numai - Călătorie-Fotografie se dorește locul de întâlnire al tuturor celor care, cutreierând lumea, au simțit dorința, de a-și imortaliza periplurile în imagini și, mai apoi, de a le împărtăși cu ceilalți.

"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitură de clipă", pentru a folosi exprimarea plină de elocință a poetei Andreea Trifu. Călătoria este, am putea adăuga, o trecere de o clipă prin locuri de care ne separă distanțe adeseori impresionante - și pe care, de cele mai multe ori, nu o putem repeta.

Așa că apare fireasca dorință de a fura o firimitură de clipă din călătoria noastră, pe care să o ducem acasă Smile, să o împărtășim cu familia și prietenii - și, de ce nu, cu toți cei care și-ar dori ca, într-o bună zi, să purceadă pe un traseu asemănător cu al nostru.

Vă urez așadar încă o dată bun-venit, cu speranța că paginile de față nu reprezintă decât începutul călătoriei pe care abia așteptați să o începeți!

BLucian,
Redactor fondator FotografieCluj.BlogSpot.RO
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum